🇺🇦🏆 ВІТАЄМО З ПРИЗНАЧЕННЯМ СТИПЕНДІЇ МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ!

🏛️⭐Колектив Незламного Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького щиро вітає здобувачку першого (бакалаврського) рівня вищої освіти МДПУ імені Богдана Хмельницького за освітньою програмою «Садово-паркове господарство. Лісівництво» хіміко-біологічного факультету
БРЕН ОКСАНУ АНДРІЇВНУ з призначенням стипендії Мелітопольського міського голови для обдарованої молоді міста!

🙋🏼‍♀️🚀Оксана Андріївна – це приклад творчої, старанної та амбіційної особистості. Саме такі люди роблять Мелітополь відомим далеко за межами України, популяризуючи високий рівень науки та культури.

🇺🇦⚡ Наявні здобутки цієї студентки в навчанні та науковій діяльності вже неодноразово довели світовій спільноті, що громадяни Мелітополя нескорені та цілеспрямовані.

👨🏻‍💻💫 Стипендіатка продовжує дистанційне навчання, приймає участь в міжнародних онлайн
конференціях, публікується у визнаних наукових виданнях.

🥳‼️ Лише за два останніх роки
вона прийняла участь в чотирьох онлайн конференціях, опублікувала статтю у фаховому виданні, що входить до переліку ВАК України, підготувала три наукові статті, які знаходяться на рецензуванні в міжнародних наукових журналах, що індексуються в наукометричній базі Scopus.

🌸🏞️Оксана вже не перший рік займається ландшафтним
дизайном, розробляючи різні концепти з благоустрою та озеленення територій міста
Мелітополя та регіону. Основну увагу вона приділяє візуалізації об’єктів проектування,
майстерно володіє різними програмними продуктами з 3D-моделювання та рендерінгу.
 
📚✏️Свої знання та здобутки Оксана вдало використовує в оновленні освітніх програм кафедри ботаніки і садово-паркового господарства.

🏛️⭐У 2023-ому році вона була прийнята на курс навчання до Національного агентства з якості вищої освіти, за результатами якого стала експертом з акредитації освітніх програм у вищих навчальних закладах України.
 
👩🏼‍🎓👏🏻 Окрім наукової діяльності вона також виконує великий обсяг робіт як староста академічної групи та як староста кафедрального наукового гуртка «Catena».

🇨🇿🍀Наразі вона удосконалює свої навички з ландшафтного дизайну та квітникарства в ботанічному саді Інституту ботаніки Чеської Академії наук, бажаючи використовувати їх для озеленення, благоустрою та розбудови рідного міста та регіону в майбутньому.

🏆❤️Щиро вітаємо стипендіатку! Бажаємо успіхів у навчанні, наукових здобутків, подальшої реалізації у професійній діяльності та підкорення нових вершин!13510:04