16 серпня 2023 року, на підтримку державної стратегії національної безпеки України та роботи комісії Україна – НАТО, у м. Запоріжжя зустрілися Рада міжнародного конгресу українського козацтва, представники українського козацького патріотичного руху опору російським агресорам і окупантам та КРК ЗОДА.

Учасники провели аудіо-відео Всеукраїнський круглий стіл на тему: “ЗАВДАННЯ КОЗАЦЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ У РЕАЛІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ З ПИТАНЬ ЄВРОАТЛАНТИЧНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ КРАЇНИ, РОЗРОБКИ УРЯДОВИХ ПРОГРАМ, СПІВПРАЦІ З КОМІТЕТАМИ ВРУ, ПОПУЛЯРИЗАЦІЇ ВАЖЛИВОГО ПОЛІТИЧНОГО НАПРЯМУ ДІЙ ДЛЯ УКРІПЛЕННЯ ОБОРОНОЗДАТНОСТІ ДЕРЖАВИ У ПЕРІОД ПОВНОМАСШТАБНОЇ ВОЄННО-ТЕРОРИСТИЧНОЇ АГРЕСІЇ РФ ПРОТИ УКРАЇНИ”.

Активну участь у заході взяли також і представники МДПУ імені Богдана Хмельницького: куратор з національно-патріотичного виховання молоді Андрій Проценко та голова Ради молодих вчених Олександр Кирієнко.

До участі також були запрошені громадські діячі, ветерани ЗСУ, представники ЗМІ та ін.

Результатом зустрічі стало підписання меморандуму про співпрацю телеканалу МТМ із громадською організацією “Всеукраїнський козацький центр сприяння євроатлантичній інтеграції”! Це допоможе висвітлювати суспільно значущі заходи супротиву українського суспільства, що є вагомим фактором продовження підтримки західних партнерів у воєнний період.

Співпрацюємо та взаємодіємо на різних векторах загальнонаціональної боротьби українського народу!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!