У середу, 03-го жовтня, в конференц-залі головного корпусу університету відбувся концерт з нагоди святкування Дня працівника освіти, який зібрав ветеранів Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького.

З теплими словами до присутніх звернулися ректор університету А.Н.Солоненко і голова профспілкового комітету Т.М.Дюжикова. Привітання пролунали на адресу ветеранів педагогічної праці, на досягнення яких опирається нинішнє покоління освітян університету.

Колишніх співробітників університету цього дня було відзначено грамотами Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького і присвоєно почесне звання «Ветеран університету» за багаторічну сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток вищого навчального закладу.

Ще одним подарунком для присутніх стала святкова музична програма, яку подарували зразковий ансамбль спортивного бального танцю «Радуга» (худ. керівники заслужені працівники культури України Світлана та Станіслав Романцови), студент магістратури Навчально-наукового інституту соціально-педагогічної та мистецької освіти Володимир Сокол, джаз-квартет «Саунд-Версія» (худ. керівник Олександр Стотика), хореографічний ансамбль «Цвіт папороті» (художній керівник Альона Ускова), студентка магістратури Навчально-наукового інституту соціально-педагогічної та мистецької освіти Ганна Невинна (концертмейстер Ірина Стотика).

Дорогі, шановні наші наставники! Земний уклін Вам, невтомні трудівники і терпеливі вихователі. Знайте, що всі Ваші учні, де б Ви не були, люблять Вас і несуть у своїх серцях золоті зерна, які Ви засівали своїми руками день в день, із року в рік!

Залишити відповідь