🇺🇦🇱🇻НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ У ЛАТВІЮ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

📚👨🏻‍🎓Продовжується навчальний візит у Латвію за проєктом ERASMUS+ “Boosting university psychological resilience andwellbeing in (post-) war Ukrainian nation” – BURN (Посилення психологічної стійкості і благополуччя університетів у (після)воєнній Україні).

🙋🏻‍♀️🏛️24 вересня 2024 року у другий день візиту, робоча група від нашого університету (доц. Прокоф’єва О.О., доц. Остополець І.Ю., доц. Гончарова О.А.) відвідала Universityof Latvia Academic Campus House of Nature.

🎓💫Професор BaibaMartinsone поділилася досвідом підготовки аспірантів та докладно розповіла про власну наукову школу соціоемоційного навчання.

👩🏼‍💼📝 Професор Baiba Martinsone ознайомила українську делегацію з психологічними методами підготовки майбутніх вчителів до промоціїпсихічного здоров’я в школах, а також розкрила особливості такої роботи в процесі підвищення кваліфікації литовських педагогів.

📚🏥У другій частині дня учасники проєкту відвідали “ChildHouse“ при Дитячій Клінічній Університетській Лікарні, що надає психологічну допомогу дітям, які зазнали фізичного та сексуального насильства, проводить різні види експертизи, співпрацює з поліцією та соціальними службами Латвії.

🏛️💫Наступного дня робоча група відвідала University of Latvia,Faculty of Educational Science and Psychology, де мала нагоду спостерігати за одним із занять навчального курсу бакалаврського рівня «Тренінг комунікативних навичок», який проводили  тренери Anda Gaitniece-Putane і AllaPlaude.

👌🏻🇱🇻У програмі дня також була зустріч із Директором бакалаврської програми Anda Upmane, яка розповіла про дизайн академічної бакалаврської програми з психології, їїструктуру та методи викладання, ознайомила із особливостями оцінювання курсів «Тренінг комунікативних навичок» та «Базові навички консультування».

🇪🇺‼️Проект ERASMUS+ “Boosting university psychologicalresilience and wellbeing in (post-) war Ukrainian nation”(ВURN)  стане надійним підґрунтям для якісної підготовки майбутніх психологів, які в подальшому будуть пліднопрацювати з метою розбудови нашої держави.
 
#ErasmusPlus #ErasmusUA #BURN_Project #psychology_centers_HEI #PostWarRestoration #PsychologicalResilience