🇺🇦💪🏻 УЧАСТЬ У ПРОЄКТІ «ГРАЙ ЗА РІВНІСТЬ»

🧑🏻‍🎓📚Професорка МДПУ імені Богдана Хмельницького Маргарита Воровка стала запрошеною експерткою-тренеркою з недискримінації для українського вчительства з фізичного виховання.

✅🏛️Вона долучилась до проведення чотириденного тренінгу (3-7 вересня) для проєкту “Грай за рівність” на олімпійській базі у Конче-Заспі.

💪🏻🇩🇪Ініціативою опікуються фонд Klitschko Foundation та DFB-Stiftungen Egidius Braun (фонд німецького футбольного союзу).

👩🏼‍🏫⚽️На цьому етапі проєкту залучено вісімдесят учителів і учительок фізичного виховання закладів загальної середньої освіти України. Усі сесії тренінгу спрямовані на інформування вчительства про подолання дискримінації та підтримку інклюзивності у заняттях фізичною активністю.

🙋🏼‍♂️🇺🇦Під час роботи до учасниць і учасників тренінгу завітав Володимир Кличко. Він наголосив на важливості місії вчительства фізичного виховання у подоланні дискримінації.

✅💭Учасники та учасниці поспілкувались із Володимиром, задали свої запитання, обмінялися думками та подекуди звернулися за підтримкою для вирішення життєво важливих питань.

☝🏻👫Приємною несподіванкою стало те, що серед учасників і учасниць тренінгу були випускники університету та колишні студенти Маргарити Іванівни.

💫👩🏼‍💼Маргарита Воровка є сертифікованою експерткою з антидискримінаційної експертизи освітнього контенту; членкинею Робочої групи з питань політики гендерної рівності та протидії дискримінації в освіті МОН України.

🇺🇦👏🏻Маргарита Іванівна висловлює вдячність ГО “Едкемп Україна” за запрошення до участі у тренінгу і завідувачці кафедри освітології та педагогіки мистецтва, професорці Наталі Сегеді за підтримку у реалізації цього проєкту.