🇺🇦‼️ ОПУБЛІКОВАНА КНИГА «РАДИ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ: 2023. СИЛА КОМАНД»

📚💁🏼‍♂️На більше, ніж 400 сторінок Книги представлено діяльність 56 Рад молодих вчених закладів вищої освіти та наукових установ України.

📖🇺🇦У Книзі наведено узагальнену інформацію про діяльність Рад молодих вчених у закладах вищої освіти та наукових установах України.

👨🏻‍🎓💭Сучасний стан та перспективи активності наукової молоді подано для інформування громадськості про самоорганізаційний потенціал молодих науковців та обмін кращими практиками популяризації науки, підтримки громадських ініціатив дослідників.
✅👩🏼‍🏫До команди авторів видання увійшли і незламні молоді науковці нашого Університету – представники Ради молодих вчених МДПУ імені Богдана Хмельницького, які на 9 сторінках виклали основну інформацію про досвід роботи в умовах релокації ЗВО, активну участь у науковому житті Університету, реалізацію численних проєктів і поділились планами на майбутнє.

🔗📚Запрошуємо ознайомитися: http://surl.li/figmdm
“Ради молодих вчених України: 2023. Сила команд: інформація про РМВ закладів вищої освіти і наукових установ України. Київ, 2024. 408 с.”

💙💛Ці матеріали будуть цікавими для молодих вчених, наукових та науково-педагогічних працівників різного віку, всіх, хто цікавиться проблематикою розвитку науки в Україні та світі!