💫👩🏼‍🎓УЧАСТЬ У IIІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «КУЛЬТУРНА СПАДЩИНА: ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ТА СТАЛИЙ РОЗВИТОК»

🎓🇺🇦6 вересня 2024 року доцент кафедри географії та туризму О.З. Байтеряков та старший викладач кафедри германської філології та методики викладання германських мов Н.Ю. Байтерякова взяли участь у IIІ Міжнародній науково-практичній конференції «Культурна спадщина: інноваційні підходи та сталий розвиток».

✅👩🏼‍💻Конференція проводилась на базі національного університету «Львівська політехніка» у змішаному форматі.

💁🏼‍♂️🇺🇦О.З. Байтеряков та Н.Ю. Байтерякова передали вітання академічній спільноті від імені МДПУ імені Богдана Хмельницького та виступили з доповіддю «Формування національної ідентичності боністично-нумізматичними засобами».

💰🙋🏻‍♀️Під час доповіді наші колеги поділились власним досвідом і звернули увагу на переваги, особливості та методичні аспекти застосування українських банкнот і монет для формування національній ідентичності та підвищення історичної і культурної обізнаності молоді.

📊🚀Доповідь та обмін думками і досвідом на конференції викликали жвавий інтерес серед учасників. В цілому конференція пройшла у дружній і позитивній атмосфері.