🇺🇦👩🏼‍🎓З 18 по 22 серпня 2024 року здобувачка вищої освіти хіміко- біологічного факультету Демешко Анастасія взяла участь в молодіжному літньому таборі “InEvolve”.

🚀🥳“InEvolve” — це незабутня пригода в форматі табору, яка допомогла 30 учасникам з різних куточків України прокачати лідерські навички, зануритись в питання участі молоді, відновлення громад та громадської безпеки, а також посприяла єдності та координації зусиль задля ефективній співдії.

✅‼️Протягом трьох насичених днів учасники вчилися залучати молодь до громадської діяльності, взаємодіяти між собою (молодіжними лідерами, органами місцевого самоврядування, представниками поліції та ДСНС) та напрацьовувати ідеї проєктів для відновлення поруйнованих війною громад.

📚💰За результатами табору команди учасників та учасниць змогли податися на конкурс мініініціатив від UNDP з розробленими у межах події ініціативами або іншими ініціативами, що підпадатимуть під пріоритети конкурсу, та у перспективі отримають підтримку на їх утілення в розмірі до 3 000 доларів США.

🙋🏻‍♀️🎓Серед пріоритетів конкурсу проєктів ціього року — посилення участі молоді у процесах прийняття рішень в громаді та процесах відновлення, а також сприяння забезпеченню громадської безпеки.

🇪🇺🇺🇦Літній табір для молодіжних лідерів “InEvolve” організовано Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (UNDP) в Україні в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» (EU4Recovery) за фінансової підтримки Європейського Союзу.