🎓📚УЧАСТЬ У ЛІТНІЙ ШКОЛІ РЕЗИЛЬЄНТНОСТІ УКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ДОСЛІДНИКІВ ОСВІТИ

🇺🇦🏛️З 1 по 6 серпня 2024 року у мальовничому селі Криворівня, розташованому серед Карпатських гір, відбулась Літня школа резильєнтності, яку організувала Українська асоціація дослідників освіти.

✅👩🏼‍🎓За результатами конкурсного відбору до Літньої школи долучилися й проректор з наукової, інноваційної роботи та міжнародної співпраці Тетяна Коноваленко і начальниця відділу міжнародної співпраці і проєктної діяльності Ольга Гончарова.

📚🖇️Метою Літньої школи було створення можливостей для особистісного і професійного розвитку освітян, підтримка їх фізичного і ментального здоров’я.
 
✊🏻🇺🇦Учасники заходу змогли порефлексувати щодо діяльності Української асоціації дослідників освітита її впливу на розвиток освіти в Україні, оцінити свій рівень емоційного інтелекту, потенціал своїх життєвих ресурсів, володіння інтерактивними цифровими технологіями, математично-статистичними методами вимірювання в освіті, співтворчість і техніки комунікації, визначити свій біологічний вік, дізнатись про шлях до світу BANI і зайнятися арт-терапією, а також долучитися до психологічної ігропрактики «Шлях до мрії».

💫🎓Упродовж кількох днів учасники-школярі занурювалися в історичне середовище засобами педагогіки:
🔺отримали командні завдання,
🔺відвідали Музей-садибу Михайла Грушевського, Літературно-меморіальний музей Івана Франка, Церкву Різдва Пресвятої Богородиці, Музей-хату Ґражда, музей «Дідова аптека», Музей старожитностей Гуцульщини,
🔺у творчій формі презентували результати квесту і виконані командами творчі завдання.

🎬‼️Після відвідування музеїв було організовано перегляд художнього фільму «Тіні забутих предків», зйомки якого відбувалися у теперішньому Музеї-хаті Ґражда.

✅📝Майстер-клас допоміг учасникам переконатися, наскільки цікавим і захопливим може бути вивчення історії і культури України завдяки використанню музейної педагогіки.

🙋🏻‍♀️🚀Учасники змогли посилити свою резільєнтність і через практику йоги і сатьянда йоги, ранкових пробіжок, купання в Черемоші й басейні, комплекс фізичних вправ «Радість вільного руху», піші й автомобільні екскурсії в Карпати, рафтинг.

🏔️🦋Завдяки гармонійному поєднанню цікавих майстер-класів, обміну особистим і професійним досвідом, соціально-емоційному дозвіллю Літня школа резильєнтності пройшла в атмосфері співтворчостіі натхнення та допомогла учасникам емоційно й інтелектуально перезавантажитися.