📊🏆Опубліковано оновлений вебометричний рейтинг університетів світу Webometrics Ranking of World Universities 2024 (July) https://www.webometrics.info/en/europe/ukraine%20

👨🏻‍💻🇺🇦Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького продовжує бути флагманом серед  закладів вищої освіти України за активністю в інтернет-просторі!

‼️⭐ За даними міжнародного рейтингу університетів світу Ranking of World Universities (Webometrics), в порівнянні з 2023 роком, наш університет здійснив потужний стрибок угору у рейтинговому списку! Наразі ми посідаємо 59 місце серед усіх закладів вищої освіти України, що на 14 позицій вище, ніж минулого року!

🏆💐Серед кращих педагогічних університетів нашої держави МДПУ впевнено посідає високе та почесне 3 місце!

☝🏻👩🏻‍🎓Університет продовжує демонструвати високий рівень діяльності та присутності в інтернет-просторі, а також забезпечує максимальну доступність інформації для усіх користувачів мережі Інтернет та посідає третє місце у Запорізькій області серед всіх ЗВО регіону!

✅🎓Участь у міжнародних рейтингах – це один із напрямів розвитку МДПУ імені Богдана Хмельницького, що дає змогу включити ЗВО у європейське освітнє середовище, узгодити освітні та науково-дослідницькі процеси з міжнародними правилами і стандартами у сфері освіти.

📊🇪🇺Нагадаємо, що рейтинг університетів Webometrics складається однією з найбільших наукових установ Європи – Національною дослідницькою радою Іспанії і оцінює близько 30 тисяч закладів вищої освіти світу. Рейтинг існує з 2004 року і вважається одним з найбільш авторитетних веб-рейтингів світових освітніх установ.

🇺🇦🏆Вітаємо всіх членів команди Незламного університету! Радіємо спільним перемогам та продовжуємо рух до нових можливостей!