🎓⭐️Протягом 27 – 29 травня 2024 року в межах проєкту Erasmus+ “Universities-Communities: Strengthening Cooperation”, що реалізується за співфінансування ЄС, відбувся study visit до Університету Генуї.

💫👩🏼‍🎓МДПУ імені Богдана Хмельницького представляли проректор з наукової, інноваційної роботи та міжнародної співпраці Тетяна Коноваленко і завідувач кафедри української і зарубіжної літератури Надія Акулова.

✅✏️Програма заходу була насиченою і збалансованою водночас, органічно поєднавши як теоретичну складову, так і практичні кейси.

‼️🚀Основну увагу було зосереджено на особливостях організації трансферу технологій, навчання впродовж життя, соціального впливу і залучення громадськості тощо в контексті реалізації третьої місії Університетом Генуї.

✊🏻📚Окрім цього, учасники отримали нагоду відвідати університетський Музей етномедицини та Сервісний центр симуляційного навчання і підвищення кваліфікації, які мають на меті просування, організацію та координацію в міждисциплінарній та мультидисциплінарній перспективах навчальної та дослідницької діяльності.

🇺🇦🤝🏻🇪🇺Результативність навчального візиту засвідчує не лише створення продуктивної атмосфери для обміну досвідом та ідеями між університетами-партнерами, але й сприяння розвитку академічної співпраці на міжнародному рівні, що є важливим кроком на шляху до інтеграції у світову освітню спільноту.