🇺🇦🚀 НЕЗЛАМНА МОЛОДЬ УНІВЕРСИТЕТУ ДІЛИТЬСЯ СВОЇМИ ЗНАННЯМИ ТА ДОСВІДОМ!

👩🏼‍💻📚Здобувачка першого курсу другого (магістерського) рівня кафедри інформатики і кібернетики, волонтерка Устюгова Ганна стала авторкою та викладачкою навчальної програми «Цифрова ілюстрація. Легкий старт» у рамках школи цифрового дизайну на базі Молодіжного центру “People.ua

💡💻Цифровий дизайн – це один із сучасних напрямків дизайну, результати якого відображаються на цифрових пристроях і, безпосередньо, впливають на зручність та естетичність комунікації між технікою і кінцевим користувачем.

⭐️🎓За 4 заняття учні ознайомилися з теорією цифрового дизайну та цифрового малюнку, особливостями векторної графіки та з необхідними інструментами програмного забезпечення.

🎨🥳Результатом навчання стали їх перші самостійно створені ілюстрації з використанням графічного планшету. Кожен учень отримав сертифікат про походження курсу на останньому занятті.

✅😍Здобуті знання – це лише перший крок у світі цифрових ілюстрацій та IT, що є актуальним у сучасному світі.

🇺🇦🇪🇺Ініціативу «Молодіжний центр для переміщеної молоді» впроваджує ГО “People. ua” за сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».