🇺🇦📚 ДО УВАГИ АКАДЕМІЧНОЇ СПІЛЬНОТИ УНІВЕРСИТЕТУ!

⭐️🍀17 травня 2024 року в рамках святкування Тижня науки студенти освітньо-наукової програми “Гарденотерапія” другого (магістерського) рівня вищої освіти приймали участь у Всеукраїнському форумі “Гарденотерапія – терапія заради майбутнього».

🏛️🇺🇦Співорганізатором форуму виступив МДПУ ім. Богдана Хмельницького. З вітальним словом виступила завідувачка кафедри психології Прокоф’єва О.О.

📝💫Студенти подали до друку тези, які будуть опубліковані в збірці Хортицької національної академії.
 
‼️🎓Було надзвичайно цінно ознайомитись з досвідом колег, напрацюваннями, методами та формами роботи, результатами.
З темою “Гарденотерапія як інструмент корекції емоційного стану підлітків” виступала здобувачка ОНП Гарденотерапія Хрищук Тетяна, яка ділилась теоретичними та практичними напрацюваннями проведення гарденотерапевтичних занять у м. Луцьк. Валентина Мовчан ознайомила із цінністю роботи з ґрунтом, його позитивним впливом на мікрофлору кишківника. Світлана Корзун поділилась досвідом дослідження потенціалу сільських територій для програм терапевтичного садівництва. Про ароматні рослини як ключовий елемент оздоровчої концепції лікувальних садів розповідала Оксана Кобець.

🗺️✅Було цінно ознайомитись з закордонними дослідженнями впливу кольору листя рослин на розслаблення та покращення емоційного стану студентів та проектування лікувальних садів для людей з вадами руху.

✊🏻🇺🇦Дякуємо організаторам і учасникам за цікавий і змістовий форум!