🇺🇦🚀 ТРЕНІНГ ДЛЯ КООРДИНАТОРІВ ОСТРІВЦІВ ПРОГРЕСИЛЬНОСТІ

🏛️💫18 травня у місті Львові відбувся тренінг для координаторів Острівців Прогресильності, організований ГО «Прогресильні» за підтримки Фонду Фрідріха Еберта.

‼️👨🏻‍🎓Наш Університет представляв голова Ради молодих вчених, здобувач третього освітньо-наукового рівня, викладач кафедри теорії і методики фізичного виховання і спорту Олександр Кирієнко, який очолює Острівець Прогресильності Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького.

⭐️🙋🏼‍♀️На заході також була присутня проректор з наукової, інноваційної роботи та міжнародної співпраці Тетяна Коноваленко як тренерка від ГО «Прогресильні» і співорганізатор.

✅📝Тренінг було організовано з метою професійного розвиткуосередків інноваційних ініціатив, спрямованих на посилення інституційної спроможності українських університетів.

📚🧑🏻‍💻Упродовж насиченого тренінгового дня учасники заходу мали змогу здійснити SWOT-аналіз і стратегування діяльності свого Острівця, осягнути масштаб проєкту «Острівці Прогресильності», дізнатися про секрети ефективної комунікації і промоції свого закладу освіти, грантові можливості й розпочати підготовку колективної проєктної заявки від мережі Острівців Прогресильності, зануритися в основи Public Talk і з’ясувати, як бути почутими через локальні ініціативи на національному рівні.

🇺🇦🥰Як завжди, захід від ГО «Прогресильні» пройшов у теплій атмосфері співпраці й обміну досвідом, сприяв розвитку професійних і соціальних компетентностей, спонукав до особистісного зростання його учасників.