🇺🇦🥀ПАМʼЯТАЄМО ТРАГЕДІЮ КРИМСЬКОТАТАРСЬКОГО НАРОДУ

🕯️🇺🇦Щороку 18 травня в Україні вшановують пам’ять жертв геноциду кримськотатарського народу. Це – День боротьби за права кримськотатарського народу.

‼️🇺🇦Депортація кримських татар в травні 1944 року – один із найбільших злочинів радянського режиму, геноцид кримськотатарського народу. 
На жаль, через 70 років злочини повторилися. Нащадки радянських енкаведистів, окупувавши 2014 року Крим, відновили жорстокі утиски, репресії та викрадення, засуджуючи людей за етнічною ознакою чи релігійною приналежністю. В політичних поглядах та симпатіях, громадських акціях та любові до України, культури, традицій окупанти, нічим не поступаючись катам часів “червоного терору”, продовжують вбачати найстрашніші злочини і до тепер.

🥀🙏🏼Сьогодні у 80-ту річницю цих трагічних подій, знаковий для світової історії день ми схиляємо голови перед пам’яттю кримських татар, безжально знищених злочинними режимами СРСР та рф.

🇺🇦🕯️Велика шана і повага тим, хто бореться за Україну та нашу спільну історію. Віримо, що ми дамо гідну відсіч російському загарбнику та звільнимо всі окуповані землі.

🇺🇦Крим – це Україна! 
🇺🇦Слава Україні!
🇺🇦Вічна пам’ять Героям.