🇺🇦🥀1939-1945. ПАМʼЯТАЄМО. ПЕРЕМАГАЄМО!

‼️🕯️
Сьогодні Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років.

🇺🇦🪖Сьогодні ми вшановуємо світлу памʼять тих, хто стояв на захисті нашої країни та всього світу у найкривавішому глобальному конфлікті, внаслідок якого загинуло від 50 до 85 млн людей.

‼️✊🏻Історично саме сьогодні роковини перемоги над нацизмом, роковини капітуляції гітлерівської Німеччини.

🕯️🥀Не вистачить слів, щоб вимовити увесь той смуток, що відчувають люди цими днями, адже український народ віддав за цю перемогу найвищу ціну – життя мільйонів своїх відданих синів та дочок! Внесок наших з вами героїчних пращурів – неоціненний!

🇺🇦✊🏻Згадуючи минуле, ми не можемо не звернутися до сучасних реалій.

🇺🇦🪖Сьогодні нова загроза застала світ — Україна бореться з новим оскаженілим режимом, бореться за незалежність, суверенітет і мир на всьому європейському континенті.

🛡️🇺🇦Сьогодні ми є свідками спадкоємності традицій воїнів та необхідності знову захищати свої землі ціною тисяч молодих життів.
 
🥀🕯️Низько вклоняємося подвигу тих, хто ціною власного життя зміг врятувати світ від нацистського поневолення. Пишаємось та віримо в силу сучасних українських воїнів!

🇺🇦‼️Вічна пам’ять загиблим, честь і слава живим героям!