🇺🇦2 РОКИ, ЯК РЕЛОКОВАНІ!
‼️2 РОКИ, ЯК НЕЗЛАМНІ!

🇺🇦💔Завжди квітучий та теплий травень останніми роками змінив свої фарби…Він став болючою згадкою про ту страшну весну 2022 року…

🏛️‼️Ми вимушено покинули рідні стіни Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького, але не покинули своєї головної місії – нести світло знань, силу науки та духовну єдність освітян всієї України!

⭐️🤝🏻Єдність освітянської спільноти, підтримка міжнародних партнерів, прогресивний підхід до менеджменту, сучасний погляд на розвиток вищої освіти в умовах війни, креативність та сміливість кожного і кожної!

‼️🇺🇦Ця сила зробила наш колектив та Університет незламними!

👩🏼‍🎓📝Війна внесла свої жорстокі корективи та докорінно змінила реалії освітньої діяльності Університету: тимчасове переміщення до прифронтового Запоріжжя, втрата матеріально-технічної бази, розосередженість учасників освітнього процесу, організація освітньої діяльності в умовах невизначеності.

🇺🇦✊🏻Так, за ці 2 роки ми подолали багато викликів. Але завдяки активній громадянській позиції науково – педагогічних працівників, співробітників і здобувачів вищої освіти, наявності досвіду онлайн-освіти й ефективної системи внутрішньої та зовнішньої комунікацій, збереженню сталих стратегічних партнерів освітня, наукова та суспільна місії Університету успішно розвиваються!

❤️🌍Сьогодні серце нашої Альма-матер нестримно б’ється по всьому світу! Ми знаходимось у різних куточках України, Європи, світу. Але є те, що єднає всіх крізь кілометри та часові пояси.

🇺🇦Це спільний дім – наш Університет.
🇺🇦Це спільна мета – Перемога України.
🇺🇦Це спільна мрія – повернення додому, до деокупованого Мелітополя!
🇺🇦‼️З вірою у ЗСУ та Україну! Разом до Перемоги!18312:35