🇺🇦🎓 УКЛАДЕНО НОВИЙ МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ!

📚🏛️21 березня 2024 року науково-педагогічні працівники кафедри психології та здобувачі вищої освіти університету взяли участь у Міжнародній науковій конференції «Емоційний інтелект менеджерів з обмеженими можливостями – міжнародна перспектива».

👩🏼‍💻🇵🇱 Конференція проходила у змішаному форматі і була організована Університетом Менеджменту в Варшаві (Республіка Польща) спільно з іншими європейськими вишами Болгарії, Греції, Словаччини, Румунії.
У науковому форумі взяли участь і представники з України.

⭐👩🏼‍🎓Науковці поділилися результатами наукових досліджень з вивчення різноманітних аспектів розвитку емоційного інтелекту і його складових, обговорювали особливості застосування ЕІ у процесі взаємодії з людьми з обмеженими можливостями, ділилися досвідом організації освітнього простору для осіб цієї категорії.

🇺🇦🏛️Викладачами кафедри психології Мелітопольського державного педагогічного університету ім. Б. Хмельницького було представлено три стендові доповіді:
✅📚 «Впровадження коучингових технологій у процес розвитку емоційного інтелекту керівників»;
✅📚 «Емоційний інтелект як складова професіоналізму менеджера з обмеженими можливостями здоров’я»;
✅📚«Емоційний інтелект працівників українських переміщених університетів: Case Study».

📃🔥Всі доповіді були науково-прикладного характеру, включали аналіз експериментальних досліджень, що викликало неабиякий інтерес у наукової спільноти.

🇺🇦🇵🇱Між Університетом Менеджменту в Варшаві (Республіка Польща) та Мелітопольським державним педагогічним університетом укладено Меморандум про співпрацю, а науковці запрошені до участі у наступних конференціях, спільних публікаціях, розробки і проведення наукових досліджень.

🏆📃За результатами конференції буде видано інтернаціональну колективну монографію, яка буде оприлюднена Університетом Менеджменту в Варшаві. Всі учасники отримали сертифікати.