🇺🇦🥳 ВІВАТ СТИПЕНДІАТЦІ МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ!

🏛️😍Багатотисячна освітянська родина МДПУ імені Богдана Хмельницького щиро вітає здобувачку вищої освіти ІІ курсу спеціальності 024 Хореографія
першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Навчально-наукового інституту соціально-педагогічної та мистецької освіти ЯРМОЛЕНКО ЯНУ ОЛЕКСАНДРІВНУ з призначенням стипендії Мелітопольського міського голови для обдарованої молоді міста!

👩🏼‍🎓⭐Яна є старостою групи, добре навчається, приймає активну участь в роботі патріотичного відділу Студентської Ради ННІСПМО та активно приймає участь у житті університету, є секретарем Студентської Ради Мелітопольського державного педагогічного університету
Богдана Хмельницького.
 
📚🔥Студентка є творчою особистістю з великим потенціалом. Її участь у різних конкурсах та проєктах, а також активна соціальна діяльність, свідчать про великий потенціал.

‼️🇺🇦Вона мріє не лише про особистий успіх, але й про розвиток свого рідного міста та допомогу людям з інвалідністю.

🙋🏼‍♀️💫До повномасштабного вторгнення Яна була волонтером у місті Енергодар, два роки займалась фізичним розвитком дітей з інвалідністю. Здобувачка вищої освіти є переможницею конкурсу «Атом Шукає Таланти» в категорії «Творчість» (м. Запоріжжя).

💃🏼✅На теперішній час Яна Олександрівна працює в одній з танцювальних студій міста Червоноград (Львівська обл.), танцює з дітками, готує їх до
конкурсів. Перший Всеукраїнський конкурс відбувся у грудні, де учні Яни успішно стали лауреатами 1, 2, 3 ступенів. В майбутньому студентка планує заснувати свою школу танців з урахуванням всіх потреб населення, проводити заняття для дітей з інвалідністю.

🚀🇺🇦Яна – це джерело натхнення
для оточуючих і живий приклад того, що немає нічого неможливого, якщо в серці палає вогонь мрій і бажання змінити світ на краще.

❤️👏🏻Ми пишаємось та радіємо досягненнями нашої студентки! Бажаємо Яні творчих здобутків, плідного навчання та міцного здоров’я!