🇺🇦🏆ВІТАЄМО З ПРИЗНАЧЕННЯМ СТИПЕНДІЇ МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ!

🏛️💫 Багатотисячна освітянська спільнота Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького щиро вітає здобувачку вищої освіти ІІІ курсу
першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 053 Психологія Навчально-наукового інституту соціально-педагогічної та мистецької освіти ГОРОБЕЦЬ СВІТЛАНУ ВІКТОРІВНУ з призначення стипендії Мелітопольського міського голови для обдарованої молоді міста!

✅⭐До навчання Світлана ставиться з відповідальністю, має глибокі та ґрунтовні знання з фахових дисциплін, є відмінницею навчання та виконує обов’язки замісниці старости академічної групи. Світлана розробила тренінгову програму з елементами доповненої реальності «Життєстійкість та конструктивні копінг стратегії поведінки молоді в кризових ситуаціях».
 
🚀🎓У лютому 2022 року ця тренінгова програма впроваджувалась у практику роботи Мелітопольського НВК №16, а у вересні-жовтні 2022 р. – у практику Вищої Лінгвістичної Школи м. Ченстохова, Польща.

🙋🏼‍♀️🥳Стипендіатка приймає активну участь у студентській науковій діяльності, є активною учасницею наукових конкурсів, призеркою кількох з них. Зокрема, зайняла І місце у конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022-2023 н.р., за спеціальність «Загальна і соціальна психологія» (м. Запоріжжя), а також стала переможницею (диплом І ступеня) Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Особистість – суспільство – війна: суспільно-політичні, психологічні, соціокультурні
аспекти» (2023 р., м. Хмельницкий).

📚✏️Горобець Світлана є активною учасницею семінарів, конференцій, навчально-наукових заходів різного рівня, наразі продовжує діяльність у тематиці адаптаціі та супроводу внутрішньо-переміщених осіб. Світлана ще й творча особистість, має хист до малювання пише вірші, у тому числі –на патріотичну тематику.

❤️👏🏻Щиро вітаємо Світлану з високою нагородою, бажаємо її в майбутньому нових висот і перемог, аби отримана нагорода надихала на нові успіхи та сприяли реалізації наукового потенціалу!

🥳🔥Пишаємось та підтримуємо креативних молодих науковців!