🇺🇦🎓 ВІТАЄМО МАСЮКОВУ ЄЛИЗАВЕТУ – СТИПЕНДІАТКУ МЕЛІТОПОЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ!

🥳⭐Колектив Незламного МДПУ імені Богдана Хмельницького вітає здобувачку вищої освіти IV року навчання за освітнім ступенем «Бакалавр» спеціальності 035.041 (Філологія. Германські мови та літератури) філологічного факультету МАСЮКОВУ ЄЛИЗАВЕТУ СЕРГІЇВНУ з призначенням стипендії Мелітопольського міського голови для обдарованої молоді!

👩🏼‍🎓💫Єлизавета проявляє високу академічну активність в університетському середовищі та за його межами, має глибокі та ґрунтовні знання з фахових дисциплін, є відмінницею навчання!

🏛️📝Єлизавета проявила себе активною учасницею міжнародних, всеукраїнських, регіональних, міських та університетських наукових конференцій, конкурсів та проєктів, серед яких:
✅‼️VI Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми функціонування мови і літератури у сучасному полікультурному суспільстві» (м. Запоріжжя – Мелітополь, 13-14 жовтня 2022 року);
✅‼️ VII Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми функціонування мови і літератури у сучасному полікультурному суспільстві» (м. Запоріжжя, 12-13 травня 2023 року);
✅‼️ І Міжнародна науково-практична конференція «Сучасна вища освіта: досягнення, виклики та перспективи розвитку в умовах невизначеності», присвячена 100-річчю Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького, яка відбулася у змішаному форматі 05-06 жовтня 2023 року.

🏆🙋🏼‍♀️Стипендіатка приділяє значну увагу своєму професійному розвитку. У 2023-2024 н.р. вона пройшла навчання за міжнародною програмою Еразмус+ «Зміцнення спільних цінностей ЄС через політику багатомовності в освіті та підготовці майбутніх учителів». У грудні 2023 року здобувачка брала участь у Міжнародній зимовій школі Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація» у рамках проєктів програми ЄС Еразмус+ «Політика та кращі практики Європейського Союзу з управління академічними проєктами».

🎓🇺🇦У 2023–2024 н.р. студентка брала участь у конкурсному відборі експертів з акредитації освітніх програм Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, що є вагомим внеском у популяризацію нашого міста на всеукраїнському рівні.

💫📚Щиро бажаємо в майбутньому нових досягнень у навчанні, вагомих здобутків у науково-дослідницькій діяльності, професійних успіхів!

🏆🇺🇦Нехай дана відзнака буде стимулом для подальшого саморозвитку, самореалізації та джерелом натхнення!

❤️🇺🇦Пишаємось і підтримуємо!