🇺🇦💐КОЛЕКТИВ УНІВЕРСИТЕТУ ВІТАЄ ПРОФЕСОРА НАТАЛЮ СЕГЕДУ З ОТРИМАННЯМ ГРАМОТИ ТА МЕДАЛІ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

🏛️🇺🇦Відповідно до Постанови Верховної Ради України від 5 липня 2001 року № 2541-ІІІ «Про Почесну грамоту та Грамоту Верховної Ради України» за вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурно-освітній розвиток держави, значні досягнення в професійній діяльності, активну громадську діяльність, сумлінну працю та високий професіоналізм Грамотою Верховної Ради України нагороджується ⭐👩🏼‍🎓СЕГЕДА НАТАЛЯ АНАТОЛІЇВНА – доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри теорії і методики музичної освіти та хореографії.

👏🏻❤️Колектив Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького щиро вітає шановну Наталю Анатоліївну з вагомим досягненням!

‼️💫Ваші знання і досвід, пошук нового і любов до обраної справи є тим стимулом, завдяки якому живе і розвивається українська освіта та наука, виховується майбутнє нації, її розум і честь!

🇺🇦💐Бажаємо Вам міцного здоров’я, творчого натхнення, професійної інтуїції, життєвої енергії, родинного затишку та добробуту, сил і наснаги, нових досягнень і щедрих ужинків на освітній та науковій ниві!