🎓🇺🇦 ВІТАННЯ З УСПІШНИМ ЗАХИСТОМ ДИСЕРТАЦІЙ НА ЗДОБУТТЯ СТУПЕНЯ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ

⭐👩🏻‍🎓Професорсько-викладацький склад Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького щиро вітає здобувачів третього освітньо-наукового рівня із блискучим захистом дисертації на здобуття ступеня доктора філософії:

‼️🇺🇦 Рутковську Альону Михайлівну та її наукового керівника, доцента Коноваленко Тетяну Василівну.
✅📝 Тема дисертації: «Формування міжкультурної компетентності учнів закладів загальної середньої освіти як активних громадян згуртованого суспільства на уроках англійської мови».

‼️🇺🇦 Волік Наталію Миколаївну та її наукового керівника, професора Ляпунову Валентину Анатоліївну.
✅📝Тема дисертації: «Розвиток емоційного інтелекту дитини дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти».

‼️🇺🇦 Тарасову Вікторію Анатоліївну та її наукового керівника, професора Коробченко Ангеліну Анатоліївну.
✅📝 Тема дисертації: «Розвиток професійної компетентності вчителів у системі підвищення кваліфікації України (кінець ХХ – початок ХХІ ст.)».

❤️🏛️Це результат старання і старанності, працьовитості та самовіддачі, сили волі і твердості духу кожного члена колективу Університету!

🇺🇦‼️Пишаємось незламністю здобувачок та їх наставниць та бажаємо успішного втілення творчих і наукових задумів, професійного зростання, майбутніх наукових пошуків!

🥳🎓Ніколи не зупиняйтеся на досягнутих успіхах і постійно боріться за свою мрію, бажаємо неймовірних сил, блискучих ідей для подальшого саморозвитку й самореалізації, великого щастя в житті і вірної удачі.

🇺🇦✊🏼Дякуємо ЗСУ за таку можливість!