🇺🇦⭐ ПРОДОВЖУЄМО ПОТУЖНУ МІЖНАРОДНУ СПІВПРАЦЮ!

🏛️🇪🇺12 лютого 2024 року розпочалася організаційна зустріч в рамках імплементації Міжнародного проєкту ERASMUS+ 101129379 «Boosting university psychological resilience and wellbeing in (post-) war Ukrainian nation» (Посилення психологічної стійкості і благополуччя університетів у (після)воєнній Україні).

👩🏼‍🎓🇺🇦 Ректор МДПУ імені Богдана Хмельницького Наталя Фалько та начальник аідділу міжнародних зв’язків та проєктної діяльності Ольга Гончарова представили наш університет, окреслили здобутки та перспективи подальшого міжнародного співробітництва у сфері надання психологічної підтримки не тільки здобувачам вищої освіти та професорсько-викладацькому складу університету, але й вимушено переміщеним особам, які наразі перебувають на території Запоріжжя.

🌐⭐Українські партнери (5 університетів України) та представники 3 Європейських університетів (Естонія, Німеччина, Латвія) обговорили загальну структуру проєкту та зосередили свою увагу на основних етапах його реалізації.

🇺🇦🤝🏼 Продовжуємо впроваджувати кращі практики вищої освіти Європейського союзу в освітній простір України!Працюємо далі!
#ErasmusPLus #ErasmusUA