Професійний розвиток через грантову підтримку:

створення блогу “Keep Calm and Teach English”

 

Доцент кафедри методики викладання германських мов, проректор з наукової, інноваційної роботи та міжнародної співпраці Тетяна Коноваленко створила блог для вчителів і викладачів англійської мови “Keep Calm and Teach English” як грантовий проєкт, профінансований і підтриманий Посольство США в Україні, Regional English Language Office, Державним департаментом Сполучених Штатів Америки, Childhood Education International, Hunter College of the City University of New York, Center for Professional Learning, і Ukraine TESOL Faculty Professional Development Project Funds.

Метою блогу є посилення обміну професійним досвідом і підтримка вчителів і викладачів англійської мови в Україні та за кордоном. Мова блогу – англійська. Електронна адреса блогу – https://keepcalmandteachenglish.mspu.edu.ua/. Також Тетяною було створено групи у соціальних мережах Facebook, Instagram та LinkedIn.

До наповнення блогу долучилися студенти і викладачі нашого та інших університетів України і зарубіжжя. Запрошуємо усіх зацікавлених ознайомитися з матеріалами онлайн ресурсу та поділитися своїм досвідом на його електронних сторінках.