🇺🇦⭐ КОЛЕКТИВ УНІВЕРСИТЕТУ ВІТАЄ!

👩🏼‍🎓📚29 грудня завершилася підсумкова атестація здобувачів ІІ (магістерського) рівня вищої освіти всіх спеціальностей природничо-географічного факультету!

👨🏻‍💻✅ Захист робіт відбувався з використанням платформи ZOOM. Під час доповідей здобувачі успішно представляли результати проведених досліджень у різних галузях, зазначаючи на практиці важливості своїх досліджень.

📝💁🏼‍♀️Доповіді супроводжувались демонстрацією презентацій. Здобувачі вищої освіти продемонстрували високий рівень підготовки дипломних робіт.

🇺🇦🏛️Не дивлячись на дистанційну освіту, всі здобувачі змогли реалізувати поставленні завдання, довести високу здатність до наукової роботи, що підтвердили ґрунтовні доповіді під час захисту.

📝📊Членами державної атестаційної комісії було відмічено, що роботи виконані на досить високому рівні. Всі, без виключення, магістри пройшли апробацію власних досліджень на Всеукраїнських і міжнародних науково-практичних конференціях, про що мають відповідні сертифікати і публікації з результатами роботи.

🥳💐Вітаємо наших здобувачів з успішним складанням державної атестації та присвоєнням відповідних професійних кваліфікацій!

‼️🇺🇦 Бажаємо випускникам подальших професійних здобутків, особистих наукових перемог, реалізації творчих задумів!