🏛️🇺🇦 ШАНОВНІ ЗДОБУВАЧІ ВИЩОЇ ОСВІТИ ТА КОЛЕГИ-ОСВІТЯНИ!

👨🏼‍💻⭐Запрошуємо Вас до участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті». У 2023-2024 році конкурс знову відбудеться, незважаючи на важкі воєнні часи!

✅🙋🏼‍♂️Конкурс «ІКТ в освіті» – це ваша можливість продемонструвати креативність, винахідливість та уміння використовувати цифрові технології для досягнення нових освітніх вершин.

✊🏻‼️ Нехай саме ваші ідеї стануть каталізаторами змін у світі освіти!

💡💻Чи то цифровий проєкт, що полегшує засвоєння складних тем, чи програма, спрямована на розвиток творчих навичок – ваш внесок надихне інших на використання новітніх підходів у власній освітній практиці. Поділіться своїми ідеями та отримайте визнання провідних експертів галузі освіти та ІКТ!

🇺🇦🎓Не зволікайте! Приєднуйтесь до нашої спільноти здобувачів та освітян, які бажають урізноманітнити освітній простір за допомогою інноваційних технологій.

‼️🔊Чекаємо на ваші наукові роботи до 5 березня 2024 року.
🔗💁🏻‍♂️Для отримання детальної інформації про умови участі у Конкурсі звертайтеся до організаційного комітету http://icte.mdpu.org.ua/.

✊🏻🇺🇦З повагою, оргкомітет Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті».