Українська асоціація дослідників європейських цінностей в освіті (AREVE)

Факультет педагогічних наук DISFOR – Університет Генуї (Італія)

Український державний університет імені Михайла Драгоманова

Мелітопольский державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

 

МІЖНАРОДНА ЛІТНЯ ШКОЛА

«Культурологічні дослідження (культурні cтудії) та культурний діалог у міжкультурному середовищі з метою залучення громад»

для студентів, здобувачів, молодих вчених, аспірантів, докторантів, дослідників, викладачів, представників професійних спільнот та громадянського суспільства.

 

Генуя (Італія) – Мелітополь (Україна),

24 – 28 липня 2023 року

 

Літня школа проводиться в рамках імплементації проєкту  Центр досконалості Жана Монне «Європейські Студії соціальних інновацій в освіті»  – Jean Monnet Centre of Excellence ESSIE – 101085552 – ERASMUS-JMO-2022-COE та у синергії з проєктами напряму Еразмус+ КА2 «Університети-Громади: Посилення співпраці»  101083077 —  UNICOM —  ERASMUS-EDU-2022-CBHE та Кафедра Жана Монне «Соціальні та культурні аспекти Європейських Студій» (SCAES)620635-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CHAIR.  Також  відбувається підтримка сталості проєкту напряму Жана Монне Проєкт Жана Монне «Європейські цінності різноманіття та інклюзії для сталого розвитку» Erasmus+ Jean Monnet Project «European values of diversity and inclusion for sustainable development» (EVDISD) 620545-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-PROJECT. Літня Школа проводиться за підтримки Національного Еразмус+ Офісу в Україні.

Основні напрями роботи літньої школи:

  1. Цінності ЄС: різноманітність у розвитку спільнот.
  2. Європейські культурні студії та культурний діалог.
  3. Широка інклюзія та залучення спільноти.
  4. Сталий розвиток через третю місію: університети як ініціатори глобальних змін.

Учасники отримають нові робочі інструменти з кращих європейських практик в області впровадження соціальної згуртованості, міжкультурного діалогу, ідей соціальних інновацій та принципів залучення спільноти для сталого розвитку суспільства.

Час проведення  – 24-28 липня, 2023 р., 9.00 – 18.00 СЕТ

Мова  англійська, українська.

Посилання на лінк реєстрації  link is here (https://forms.gle/X5gWyDrsnFdLjcxFA в разі виникнення помилки скопіюйте посилання та вставте до адресної строки Вашого браузера)

Літня Школа  буде проведена в змішаному форматі.

Місце проведення: Генуя, вул. А. Подеста 2, Велика аудиторія та  онлайн на платформі Zoom за посиланням:  

https://zoom.us/j/92039393504?pwd=eE5WRHdNUWhwa01BeWNBUklZblVuQT09

Ідентифікатор конференції: 920 3939 3504

Код доступу: 241304

 

Запис, детальна програма та матеріали  Літньої Школи будуть розміщені на  сайті проєкту www.cessie.eu,  на сайтах партнерських проєктів Жана Монне та на сайтах університетів – партнерів заходу.  

За додатковою інформацією: +380662339977 (Viber) scaes@npu.edu.ua 

Центр досконалості Жана Монне «Європейські Студії соціальних інновацій в освіті» Center of Excellence “European Studies of Social Innovation in Education” (ESSIE) в УДУ імені Михайла Драгоманова ініціює і курирує ініціативи представників університетської спільноти в галузі Європейських Студій в сфері соціальних інновацій, лідерства та соціальної відповідальності, публічного управління. Проєкт є міждисциплінарним та міжнародним, в команді проєкту представники не тільки  УДУ імені Михайла Драгоманова та українських університетів (НУБіП, ЛНУ ім. І. Франка та СНАУ), а й європейські експерти з Італії, Німеччини та Чехії. Проєкт тривалістю 36 місяців, керівник Центру Досконалості Жана Монне – професор кафедри менеджменту та інноваційних технологій соціокультурної діяльності УДУ імені Михайла Драгоманова, професор кафедри Жана Моне «Соціальні та культурні аспекти Європейських Студій», д. філософ. н., професор М.О. Нестерова.

 

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ МІЖНАРОДНОЇ ЛІТНЬОЇ ШКОЛИ (ПЕРЕГЛЯНУТИ)