До 100-річного ювілею з дня заснування Студентська Рада Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького запрошує стати учасником молодіжної ініціативи!

Сьогодні наші студенти це ті, хто в умовах війни встигають навчатися, навчати інших і допомагати тим, хто зараз цього потребує найбільше – український військовим, тимчасово переміщеним громадянам особам та громадянам, які перебувають у зоні бойових дій.

Із перших днів війни студентська спільнота Більше, ніж університету долучається до різноманітних волонтерських ініціатив, які допомагають наблизити перемогу України: хтось у свій вільний час плете маскувальні сітки, хтось бере активну участь у проведенні благодійних ярмарків і концертів, в’яже теплі речі.

Всеукраїнська волонтерська молодіжна коннект-студія «Молодь творить Перемогу» має на меті обмін досвідом здобувачів МДПУ, які завжди слухають своє українське серце, допомагають усім, хто цього потребує і щоденно роблять усе можливе для якнайшвидшої перемоги України.

Захід проходитиме19 квітня о 14:00 у змішаному форматі:
Офлайн у місті Запоріжжя та Онлайн за допомогою додатку ZOOM

Виховуємо лідерів нової генерації через популяризацію волонтерського руху та сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні!