ДО УВАГИ АКАДЕМІЧНОЇ СПІЛЬНОТИ УНІВЕРСИТЕТУ!

Реєструйтеся на новий безплатний курс, створений командою експертів Українського фонду стартапів на чолі з міністром цифрової трансформації України Михайлом Федоровим!

Українські стартапи цього року підкорюють світ! Якщо ви відчуваєте в собі сили стати одним з інноваційних лідерів, курс «Успішний стартап: від ідеї до масштабування‎» саме для вас!

На вас чекають:

✏️навчання від потужних експертів-практиків (а також їхні історії перемог і факапів);

✏️все, що треба знати «в теорії‎»: юридичні, фінансові, продуктові аспекти;

✏️практичний компонент: ви розробите план дій для розвитку власного стартапу;

✏️презентація власних проєктів для охочих отримати фідбек та натхнення від практиків.

Лектори курсу — потужна команда експертів-практиків, які самі пройшли шлях від ідеї до стартапу, від заснування бізнесу до його масштабування та виходу на глобальний ринок. Вони відверто поділяться власним досвідом, помилками та успіхами, розкажуть, які знання та навички найважливіші на самому початку, а з чим можна розібратися згодом!

Курс буде корисним не лише для тих, хто тільки розпочинає свій шлях у бізнес: навіть досвідчені засновники стартапів, які планують залучення інвестицій, знайдуть у ньому багато корисного.

Ви дізнаєтеся про юридичні, маркетингові, продуктові та фінансові основи стартапів. На вас чекають відеолекції, практичні завдання і кейси, а наприкінці курсу – презентація власних проєктів, на якій ви зможете отримати зворотний зв’язок та натхнення від практиків.

Реєструйтеся на курс, щоб реалізувати свої найбільш амбітні цілі!