Професорсько-викладацький і студентський колективи Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького щиро вітають студентку першого курсу магістратури Навчально-наукового інституту соціально-педагогічної та мистецької освіти Анну Павліченко з вдалим виступом на Міжнародному конкурсі Toronto-London 2021.
 
Канадсько-український фестиваль дитячої та юнацької творчості «Торонто 2021» проводився в партнерстві з канадською онлайн платформою Apply Board, яка спрощує процес пошуку, надання документів та їх прийому до вищих навчальних закладів США, Канади і Великобританії для міжнародних студентів; за підтримки Київської Державної АкадеміЇ Декоративно-Прикладного Мистецтва і Дизайну ім. М. Бойчука.
 
Оцінку виступів учасників конкурсу здійснювало міжнародне журі, яке складалося оргкомітетом фестивалю з відомих артистів, педагогів творчих дисциплін, режисерів, керівників творчих колективів, діячів культури і мистецтва, організаторів міжнародних фестивалів у Канаді, Франції, Словаччині, Чехії, Угорщині, Австрії, Македонії, Хорватії, Болгарії та Чорногорії, Великобританії.
 
Журі відзначило виступ Анни дипломом ІІ ступеня.
 
Щиро вітаємо Анну Павліченко і її керівника – старшого викладача кафедри інструментального виконавства та музичного мистецтва естради Елеонору Власенко! Бажаємо натхнення та подальших перемог!