У рамках тижня науки на природничо-географічному факультеті 19 травня 2021 р. відбулася Третя науково-практична конференція «Наукове сьогодення: стан та перспективи регіональних досліджень», присвячена 60-річчю факультету.

На пленарному засіданні, що відбулося в on-line-форматі, були заслухані доповіді: «SWOT-аналіз рекреаційно-туристських ресурсів Запорізької області в контексті сучасних викликів» (О. О. Бейдик); «Гідрогеологічні умови залагання та якість підземних вод м. Мелітополь”» (С.В.Гришко, О. В.Непша); «Регіональні проблеми впровадження європейських цінностей у вищій освіті» (Д.В. Александров); «Стан і перспективи вдосконалення експертизи проєктів нормативно-правових актів на загальнодержавному та регіональному рівні» (О. Г. Мінкова); «Завод і місто: роль МЗТГ у розвитку соціальної сфери району Новий Мелітополь у 50-80-ті роки ХХ ст.» (С. І.Пачев, В. С. Оліфер).

Робота конференції була продовжена у 6 секціях: «Фізична та соціально-економічна географія», «Туризм», «Історія та археологія», «Фізична культура і спорт», «Регіональна проблематика розвитку окремих галузей права в Україні», «Філософія». За підсумками конференції буде видано збірник наукових праць.

Інформацію підготував заступник декана з науково-дослідної роботи

та міжнародного співробітництва С.І.Пачев

Залишити відповідь