2 квітня 2021 року на факультеті інформатики, математики та економіки відбувся фінал підсумкової науково-практичної конференції Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті», на якій було представлено 72 наукові роботи (89 студентів-авторів) з 36 закладів вищої освіти різних регіонів України.

Кафедру психології з науковою роботою «Особливості використання AR-технологій в процесі розвитку життєстійкості майбутніх ІТ-фахівців в умовах змішаного навчання» представила студентка освітньої програми «Психологія. Психологічне консультування» Раткова Вікторія Олегівна під науковим керівництвом старшого викладача кафедри психології – Варіної Ганни Борисівни.

В науковій роботі було вперше проаналізовано та обґрунтовано комплексне поєднання провідних психолого-педагогічних підходів й інноваційних AR-технологій в процесі розвитку життєстійкості, як важливої складової професійної придатності майбутнього ІТ-фахівця. Міждисциплінарне дослідження проводилося в контексті міждисциплінарного співробітництва STEAM-лабораторії, Лабораторії психології здоров՚я, Лабораторії психофізіологічних досліджень Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького.

Галузева конкурсна комісія під керівництвом ректора університету Солоненка Анатолія Миколайовича, до складу якої увійшли провідні науковці закладів вищої освіти України, здійснила подвійне рецензування наукових робіт переможців І туру конкурсу, сформувала рейтинговий список учасників і визначила авторів найцікавіших і найоригінальніших досліджень, які змагалися за призові місця на підсумковій науково-практичній конференції.

На підставі рецензій та оцінки наукових доповідей учасників науково-практичної конференції від галузевої конкурсної комісії роботі було присуджено призове ІІ місце!

Вітаємо талановиту студентку з отриманням визнання на Всеукраїнському конкурсі та бажаємо нових перемог, подальших успіхів у навчанні і розпочатій науково-дослідній роботі.

 

Залишити відповідь