26 листопада 2020 р. кафедра туризму, соціально-економічної географії та краєзнавства спільно з кафедрою фізичної географії і геології на онлайн платформі Zoom провели профорієнтаційний захід «Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького ‒ флагман педагогічної освіти на південному сході України» для здобувачів 11 класів, вчителів та керівництва загальноосвітніх навчальних закладів Дніпропетровської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей. У заході прийняли участь понад 60 учасників, модератором профорієнтаційного заходу виступила доц. кафедри туризму, соціально-економічної географії та краєзнавства Левада О.М.

Проректор із заочної форми навчання доц. Арабаджи О.С. привітала учасників зустрічі від імені адміністрації вишу і запросила випускників на навчання до університету. Декан природничо-географічного факультету доц. Донченко Л.М. ознайомила гостей заходу з історією та спеціальностями факультету, матеріально-технічною базою, напрямами наукової роботи, можливостями практичної підготовки в Україні та за кордоном. Заступник декана з виховної роботи та начальних практик доц. Топалова О.І. розповіла присутнім про бази навчальних та виробних практик і дозвілля здобувачів в стінах факультету та студентських гуртожитках. Завідувачі випускових кафедр доц. Арсененко І.А. та доц. Прохорова Л.А. детально ознайомили учасників зустрічі з особливостями вступу та навчання на кожній спеціальності факультету. Відповідальний секретар приймальної комісії доц. Дубяга С.М. висвітлила основні положення Правил Прийому до університету у 2021 році. Наприкінці зустрічі відповідальна за профорієнтаційну роботу на природничо-географічному факультеті ст. викл. Іванова В.М. подякувала усім учасникам за приділений час та зацікавленість до нашого навчального закладу.

Шановні випускники 11 класів, бажаємо Вам успішного складання ДПА та ЗНО! Ми будемо раді бачити Вас в стінах нашого факультету та університету!

Залишити відповідь