Онлайн спілкування зі здобувачами вищої освіти з питань практики15 квітня 2020 р. о 14.00 кафедрою української і зарубіжної літератури було проведено настановчу відео конференцію зі здобувачами вищої освіти І курсу 319-ф гр. та 219-ф гр. філологічного факультету з організаційних питань практики.

До онлайн зв’язку заздалегідь було підключено студентів І курсу. Старший лаборант кафедри української і зарубіжної літератури Коваленко А.С. успішно додала усіх здобувачів до групи у Skype режимі, назвавши групу «Фольклорна практика». Усі учасники групи вчасно зайшли в Skype та мали змогу детально ознайомитись із особливостями навчальної (фольклорної) практики, яка буде відбуватись у дистанційному режимі.

Керівники навчальної (фольклорної) практики – доц. Шарова Т.М. та доц. Шаров С.В. ознайомили студентів із сайтом дистанційної освіти, представивши освітній компонент, де завантажені усі необхідні документи для успішного проходження практики. Окремо Шарова Т.М. зупинилась на робочій програмі практики, компетентностях, результатах навчання, індивідуальних завданнях, критеріях оцінювання. Шаров С.В. запропонував студентам у випадку виникнення будь-яких питань, які виникатимуть під час виконання чи завантаження завдань в систему – звертатись за консультацією в телефонному чи Skype режимі.

У подальшому вбачаємо проводити подібні онлайн засідання з метою обміну думок студентів та виявлення питань, які потребують додаткового роз’яснення з боку методистів навчальної (фольклорної) практики.

Інформацію підготували доц. Шарова Т.М., доц. Шаров С.В.

Залишити відповідь