Вимоги до матеріалів для публікації

Правила публікації новин на сайті.

  1. Новина повинна бути оригінальною, містити грамотний і зрозумілий опис причини її публікації.
  2. Текст новини повинен бути коротким і по суті, стиль написання повинен бути строгим, жаргонізми і сленг виключені.
  3. Тексти суто рекламного характеру, які просувають і рекламують ресурс або послугу в цілому, будуть видалені модератором.
  4. Новина обов’язково повинна бути проілюстрована фотографією або відеороликом, відеоролик повинен бути розміщений на youtube.com. Назва відеоролика має містити слово “МДПУ” або “МГПУ”.
  5. Адміністрація сайту залишає за собою право змінювати дані правила в будь-який момент часу без додаткового повідомлення.

Новина не буде опублікована без пояснення причин якщо:

  1. ви порушите будь-який з пунктів наведених вище правил;
  2. ваша новина буде містити інформацію протизаконного або аморального характеру.
  3. ваша новина буде містити рекламну або нав’язливу інформацію, не представляє цінності для значного числа відвідувачів сайту.
  4. ваша новина буде містити необгрунтоване вживання описів товарів або послуг в найвищому ступені (наприклад: найкращий, найвигідніший і т.д.).
  5. ваша новина буде повторювати попередні новини (з незначними змінами).
  6. новини, опубліковані з порушенням вищевказаних правил видаляються.

Рекомендації по розміщенню новин для публікації:

  1. Опубліковані новини проходять модерацію після їх розміщення на сайті, тому ставтесь до складання тексту новини максимально відповідально.
  2. Не перевантажуйте свою новина ні текстом, ні зайвими посиланнями. Для будь-якой новині досить двох абзаців тексту і двох посилань (одна на головну сторінку джерела, інша на подробиці про новину або сторінку з нововведеннями).
  3. В новині не повинно бути ніяких тегів за винятком тегів BBcode: [BR], [A], [URL], [CUT], [QUOTE]. Всі інші теги будуть видалені.
  4. Зображення повинно не перевищувати розмір 1 МБ.