В Steam-лабораторії пройшов майстер-клас для вчителів шкіл міста Мелітополя9 січня на базі Steam-лабораторії викладачі кафедри інформатики і кібернетики Наумук І.М. і Сердюк І.М. провели майстер-клас для вчителів шкіл міста Мелітополя. Серед учасників були присутні вчителі зош №2, 13, 23 та 24.

Під час майстер-класу Наумук Ірина Миколаївна розповіла про сучасний стан і особливості структури World Robot Olimpiad (Всесвітньої олімпіади з робототехніки) і ознайомила вчителів із можливостями Steam-лабораторії, зокрема Steam-Camp, Steam-курсів для учнів і майстер-класів для учнів і вчителів.  Викладачі мали змогу долучитися до розробки роботів та спробувати побудувати свого першого робота самостійно. За допомогою Сердюк Ірини Миколаївни викладачі шкіл ознайомилися з основами програмування Lego MindStorm EV3 і протестували можливості датчиків зовнішнього оточення для роботів.

Викладачі проявили активність та бажання співпраці у майбутньому.

Сподіваємось, що такі майстер-класи стануть постійними і ми разом будемо розширювати можливості вітчизняної Steam-освіти.

Залишити відповідь