Всеукраїнська олімпіада МДПУ для професійної орієнтації вступників «Інтелектуал» на основі повної загальної середньої освіти1 грудня 2019 року в Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького пройшла Всеукраїнська олімпіада для професійної орієнтації вступників «Інтелектуал» на основі повної загальної середньої освіти.

Основними завданнями Олімпіади стали: виявлення та розвиток обдарованих вступників, надання їм допомоги у виборі професії, заохочення їх до навчання в університеті, реалізація здібностей талановитої учнівської молоді.

Олімпіада проводилася з предметів: українська мова та література, історія України, математика, інформатика, біологія, хімія, географія, англійська мова, німецька мова.

Для проведення олімпіади було створено оргкомітет, предметно-методичні комісії та журі, залучено студентів-переможців олімпіади минулого року.

В олімпіаді взяли участь більше 200 учнів Запорізької області, а саме: м.Мелітополь, Мелітопольського, Приазовського та Якимівського районів.

Найбільш активно взяли участь в олімпіаді учні ліцеїв №9 і №10 Мелітопольської міської ради, Мелітопольських загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №14, №24, №25, комунального закладу «Мелітопольський ліцей-інтернат» Запорізької обласної ради, Костянтинівського районного навчально-виховного об’єднання «Гімназія-Мала академія наук №1 «Таврія» Мелітопольської районної ради.

Безпосередньо у день проведення олімпіади журі визначило індивідуальний рейтинг знань кожного учасника, а предметно-методичні комісії провели консультації щодо правильності виконання завдань.

Відомості про результати роботи журі з визначеним рейтингом учасників розміщені на сайті університету.

Попереду на оргкомітет чекає робота щодо аналізу результатів роботи предметно-методичних комісій і журі, визначення переможців і нагородження. Про це ми Вас проінформуємо додатково.

Незабаром університет чекає на поповнення лав студентської молоді і продовжує роботу над формуванням контингенту абітурієнтів.

Оргкомітет

Залишити відповідь