У Запоріжжі нагородили переможців обласного конкурсу «Студент року 2019»Урочисте нагородження переможців обласного конкурсу «Студент року 2019» пройшло в актовій залі КУ «Запорізький обласний центр молоді» ЗОР. Участь в урочистостях взяли керівниця апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко та начальниця Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької облдержадміністрації Наталія Власова.

Обласний конкурс «Студент року» започаткований у 2002 році. У 2019 році до Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької облдержадміністрації було подано 74 кандидатури студентів закладів вищої освіти Запорізької області.

Конкурс проходив у 3 етапи: факультетський та університетський − протягом жовтня, та обласний − у листопаді. На засіданні конкурсної комісії було обрано 15 переможців в 11 номінаціях, серед яких і студенти Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького.

У номінації «Студент – суспільний діяч року» грамотою обласної державної адміністрації та сертифікатом на отримання премії нагороджено студентку ІІІ курсу факультету інформатики, математики та економіки Олександру Власенко.

У номінації «Студент – вчений року» почесне ІІ місце посів Владислав Пюр ко – студент магістратури хіміко-біологічного факультету. Владислава нагороджено Почесною грамотою Запорізької обласної ради.

Вітаємо студентів і сердечно бажаємо міцного здоров’я, творчого неспокою, непохитності у досягненні задумів і планів та подальших творчих успіхів!

Залишити відповідь