Нові горизонти співробітництваСпівробітництво Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького з іншими вишами інтенсивно розвивається й охоплює усі сфери його діяльності: від навчальної та наукової – до культурної. З метою обміну досвідом і підписанням договорів про співробітництво 18-19 квітня начальник інформаційно-обчислювального центру університету Павленко О.М. відвідав м.Суми.

Під час перебування у місті Олександр Михайлович зустрівся з керівниками вишів, профільними проректорами і представниками інформаційно-обчислювальних центрів Сумського державного університету, Сумського національного аграрного університету, Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка та Сумського інституту післядипломної педагогічної освіти. З вищезазначеними закладами підписано двосторонні договори про співробітництво, що передбачають здійснення спільних дослідницьких проектів, науковий та академічний обмін студентами, реалізацію культурних програм, обмін методичною літературою, матеріалами конференцій тощо.

Павленко О.М. висловлює вдячність за надання необхідних професійних порад і вирішення організаційних питань упродовж перебування в місті, а  саме:

– Сумський інститут післядипломної педагогічної освіти:

декану факультету підвищення кваліфікації та перепідготовки  СОІППО Захаровій І. О.;

завідувачу відділом технічних засобів навчання Хурсенку А.С.;

інженеру відділом технічних засобів навчання Скиртаченку  І.В.;

методисту відділом технічних засобів навчання Панасюрі Г.М.;

– Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка:

доктору педагогічних наук, професору Лянному Ю.О.;

директору центру тестування та веб-менеджменту Фільченку Д.;

– Сумський національний аграрний університет:

проректору з наукової роботи Данько Ю.І.;

декану інженерно-технологічного факультету Довжику М.Я.;

доценту кафедри проектування технічних систем Захаровій Т.М.

Залишити відповідь