Тиждень англійської мови продовжує заохочувати студентівТиждень англійської мови, що відбувається на філологічному факультеті університету, надалі набирає обертів.

У середу, 17 квітня, відбувся квест «Do you speak English?» для студентів-першокурсників та гостей університету. Головною метою було розслідувати вбивство та знайти злочинця – для цього охочі мали впоратися з 7 різними завданнями: аудіюванням, вправами на володіння навичками усного та писемного мовлення, тестів на знання граматики тощо.

Учасники розділилися на дві команди та відвідували умовні «станції» – саме там можна було зустріти різноманітних персонажів, що могли надати інформацію, необхідну для слідства. Наприкінці квесту, коли злочинця було викрито, команди мали відзвітувати про виконану роботу. Наприкінці всі учасники отримали символічні солодкі винагороди.

Наступного дня, у четвер, 18 квітня, було проведено захід, присвячений сторіччю Одеської кіностудії – марафон «Film! Film! Film!». Попри те, що студія знаходиться в Україні, чимало фільмів, знятих там, відбуваються в англомовних країнах або ж використовують елементи британської чи американської культур. Студенти 1-2 курсів прослухали доповіді про сінематограф як вид мистецтва, про історію кіно, а також про найвизначніших режисерів, акторів та актрис.

Зокрема, глядачі побачили відеоролик «Усі фільми, що виграли Оскар», «Найкращі актори/акторки Великої Британії» тощо й отримали змогу зрозуміти, який вплив англомовне кіно мало на розвиток світової культури.

Залишити відповідь