Бібліотека кафедри педагогіки і педагогічної майстерності поповнилась методичним посібникомБібліотека кафедри педагогіки і педагогічної майстерності поповнилась методичним посібником до інтегрованого курсу громадянської освіти для 10-го класу закладів загальної середньої освіти в 7-ми частинах «Громадянська освіта. ЗD демократії: думаємо, дбаємо, діємо».

Завдяки участі доцента Світлани Ізбаш у VII Міжнародній конференції з медіаграмотності (21-22 березня 2019 року, м. Київ), представилась унікальна нагода написати заявку та безкоштовно отримати для навчального закладу методичний посібник до організації навчального процесу з громадянської освіти. Частина 5 цього посібника «Світ інформації, мас-медіа та медіаграмотність» містить методичні та змістові матеріали з медіаграмотності.

Методичний посібник на конференції презентував доктор педагогічних наук, координатор Всеукраїнської асоціації викладачів історії, громадянознавства та суспільних дисциплін «Нова доба» Петро Кендзьор.

Також приємним сюрпризом було отримання ще одного навчального посібника «Разом на одній землі. Історія України багатокультурна» та плакату/робочих карток, розроблених на основі матеріалів проекту «Громадяни в дії». Всі матеріали поповнять бібліотеку кафедри педагогіки і педагогічної майстерності та будуть застосовуватися при вивченні студентами курсу «Педагогіка» у темі «Громадяньке виховання».

Велика вдячність Всеукраїнській асоціації викладачів історії та суспільних дисциплін «Нова доба» та особисто Петру Кендзьору за надіслані навчальні матеріали.

Електронні версії цих матеріалів розміщені на сайті www.citizen.in.ua
Ця платформа містить також чимало цікавих можливостей для педагогів та учнів. Вчителів запрошують реєструватися на ній уже зараз. Після того, як організатори відкриють кабінет вашого класу/школи, там зможуть реєструватися всі учні класу. На платформі організовуватимуться для учнів різні ігри, симуляції, опитування, перегляди, у ході яких вони отримують певні бали. Вчитель матиме можливість ознайомлюватися зі списком учнів свого класу та набраними ними балами. Це буде допомагати вчителям оцінювати своїх учнів.

 

Залишити відповідь