Директор турагентства «Караван-travel» завітала до студентів спеціальності «Туризм»В рамках виконання договору про співпрацю та підготовку кваліфікованих фахівців туристичної галузі викладачами кафедри туризму, соціально-економічної географії та краєзнавства для здобувачів вищої освіти і освітнього ступеню «бакалавр», «магістр» спеціальності 242 Туризм було організовано зустріч з виконавчим директором туристичного агентства «Караван-travel» (м. Мелітополь) Касьяненко Світланою Володимирівною.

Світлана Володимирівна розповіла студентам про специфіку організації туристичних подорожей та сучасний туроперейтинг. Жваве обговорення викликали питання: функціональної діяльності фахівців туристичного підприємства; визначення провідних міжнародних подорожей туристичних напрямів; можливостей проходження виробничої практики та працевлаштування в туристичному агентстві.

На базі спеціалізованої навчальної лабораторії «Офіс турфірми» викладачі кафедри спільно зі Світланою Володимирівною розглядали освітньо-професійні програми та формування у здобувачів вищої освіти спеціальності «242 Туризм фахових компетентностей для успішного здійснення професійної діяльності у туристичному бізнесі.

Дякуємо Світлані Володимирівні за цікаву подорож у світ професійних вмінь і знань, сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

Залишити відповідь