Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького підвів підсумки реалізації проєкту «Впровадження системи електронного документообігу як важливої складової модернізованого управління у тимчасово переміщених закладах вищої освіти».

Проєкт був реалізований з 1 листопада 2022 року по 1 квітня 2023 року у рамках програми Strengthening Ukrainian Displaced Universities for Sustainability (SUDUS) Implemented by Fulbright Program in Ukraine  Funded by Public Affairs Section of US Embassy in Ukraine.

Основною метою проєкту було розроблення та впровадження системи електронного документообігу у переміщених університетах як важливої складової модернізованого управління. Завдяки реалізації проекту було створено ефективну систему електронного документообігу, яка значно полегшила роботу викладачів та студентів переміщених університетів, зменшила час на обробку документів та покращила якість управління університетами в цілому.

Реалізація проєкту є важливим кроком у розвитку переміщених університетів та підвищенні їхньої стійкості в умовах війни.

Наш університет завжди відкритий до співпраці з іншими ЗВО та готовий допомогти з використанням розробленої системи електронного документообігу будь-яким університетам, які мають потребу у покращенні своєї системи управління.

Ми хотіли б щиро подякувати фонду Fulbright Ukraine за їх неймовірну роботу та підтримку у реалізації нашого проекту. Ваша допомога виявилася незамінною, оскільки завдяки вам, Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького зміг поліпшити свою роботу з документообігу та забезпечити більш ефективне управління в умовах війни.