15.03.2023 року відбулося розширене засідання кафедри управління та адміністрування за участі стейкхолдерів в рамках обговорення ОП «Менеджмент підприємств та організацій» для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент» (гарант к.е.н., доцент Захарова Н.Ю.).

В рамках змістовної дискусії запрошені стейкхолдери висловили свої рекомендації щодо удосконалення освітньої програми з урахуванням сучасних реалій діяльності підприємств і організацій, особливо в умовах невизначеності. Було також акцентовано увагу на ряді компетентностей, якими повинен володіти ефективний менеджер на основі тенденцій, що склалися на сучасному ринку праці.

Колектив кафедри щиро вдячний за участь у засіданні заступниці голови Мелітопольської районної державної адміністрації Запорізької області Когут І.А., директору Запорізького представництва ТОВ «Компанія АгроНова» Осипенку О.М., директору ТОВ «Брайтмедіа Компані» Сухацькому К.Є., співзасновниці мережі інтернет магазинів оптово-роздрібної торгівлі побутовими товарами та декору Лагоді Є.Ю., менеджеру по роботі з регіональними клієнтами ТОВ «Нова пошта» Бесарабу І.В.

Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!