Сьогодні, 23 жовтня 2021 року, відбулась дивовижна освітянська подія, магістральний міні – EdCamp  Melitopol Boarding Lуceum «Ми знаємо про успіх УСЕ!», в Мелітопольському ліцею-інтернаті, яка насичена надзвичайно корисними порадами та чіткими дороговказами на шляху до омріяного успішного майбутнього.

А чи знаєте Ви, що справжнім осередком відповідального вчительства є місто Мелітополь. У цьому році найбільша кількість регіональних (не)конференцій відбулась саме тут: дві афільйовані (не)конференції, спеціальний міні-Edcamp, а вже сьогодні магістральна (не)конференція у стінах нашого закладу освіти.

Найголовніше, що робить EdCamp Ukraine, – мотивує освітян розвиватися й ділитися досвідом, ідеями та натхненням одне з одним, змінюючи їхнє ставлення до вчительської професії й до самих себе. І все це відбувалося під час (не) конференції.

Нас чекало бадьоре відкриття, зустріч з Оленою Масалітіною, особлива сесія від Edcamp Ukraine, три крутезні експертні паралелі та одна не менш цікава та змістовна учительська параллель! А на закритті всі обмінялися враженнями та емоціями від події!

Маємо за честь подякувати колективу Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького, який завжди долучається та підтримує наші освітні події. Особливі слова подяки завідувачу кафедри математики і фізики Ернесту Муртазієву, декану філологічного факультету Тетяні Коноваленко, професору кафедри соціології Наталії Глебовій, які поділилися своїми історіями успіху.

EdCamp дійсно надає крила і сили, відкриває нові можливості! Натхненного та гарного польоту всім нам!