День відкритих дверей: про МДПУ з перших устВибір навчального закладу для абітурієнта – справа не з простих. Саме для того, щоб трохи її полегшити, виші регулярно проводять Дні відкритих дверей. Подібні заходи є чудовою можливістю стати ближчим до місця, де будеш отримувати омріяну професію, та побачити його, як-то кажуть, зсередини.

Певна річ, і Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького не залишається осторонь. Саме тому 24-го жовтня в ньому пройшов традиційний День відкритих дверей.

День відкритих дверей відвідали більш ніж 190 учнів з Мелітопольських загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №1, 4, 6, 8, 13, 14, 23, 24, навчально-виховного комплексу №16. 

В конференц-залі відбулася офіційна частина заходу. Ректор університету Анатолій Солоненко наголосив на тому, що МДПУ – це шанс навчатися в іменитому вищому навчальному закладі, не покидаючи рідного міста. Анатолій Миколайович закликав молодь зробити правильний вибір і скористатися всіма перевагами, які відкриваються перед студентами Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького.

Далі із роз’ясненнями правил і умов прийому 2020 р. виступила Марина Мартиненко, заступник голови приймальної комісії. Зокрема, присутні почули інформацію щодо предметів, необхідних для складання ЗНО для вступу на кожну конкретну спеціальність університету, а також – щодо ключових етапів вступної кампанії, порядок подачі документів і специфіки розрахунку конкурсного балу.

Завідувачка підготовчого відділення Ольга Прокоф’єва запросила учнів на навчання і розповіла про порядок нарахування додаткових балів випускникам підготовчого відділення при вступі до МДПУ імені Богдана Хмельницького на певні спеціальності.

Наприкінці заходу відбулися зустрічі з директором і деканами, викладачами та студентами інституту та факультетів, під час яких майбутні студенти ознайомилися з історією та життям кожного окремого факультету, особливостями навчального процесу.

Як відомо, 30 жовтня відбудеться гра КВК на кубок ректора МДПУ за участю команди-фіналіста «Ліги сміху» – «Призрачный гонщик». Серед присутніх в залі було розіграно білети на гру.

Тож, Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького чекає саме на вас! Отримайте якісне навчання та насичене студентське життя!

Залишити відповідь