🇺🇦🏆 НОВІ ОБРІЇ УСПІХУ АЛЬМА-МАТЕР У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ РЕЙТИНГУ КРАЩИХ!

‼️🎓Оприлюднено результати щорічного академічного рейтингу українських університетів «ТОП-200 Україна 2024» https://osvita.ua/vnz/rating/92375/ 

📊🧩У процесі складання цьогорічного рейтингу враховано сучасні тенденції розвитку вищої освіти, яка перебуває в стані глибинних змін у ході здійснюваних реформ та зазнає великих втрат в результаті повномасштабного воєнного вторгнення росії в Україну.

📚🏛️Оцінювання діяльності українських університетів у 2024 році здійснювалося на основі використання 6 міжнародних і 4 національних показників.

✅‼️ З-поміж них найбільші вагові коефіцієнти мають академічна, науково-видавнича діяльність, оцінка науково-дослідницьких досягнень через порівняння сайтів університетів, досягнення в розрізі Цілей сталого розвитку ООН та оцінювання впливу університетів на суспільство в чотирьох широких сферах: дослідження, інформаційно-просвітницька робота, управління та навчання.

✊🏻🇺🇦Попри щоденні виклики та статус переміщеного ЗВО, наш нескорений Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького щороку доводить свою потужність та незламність!

🏆💐У 2023 році МДПУ посідав 75 місце у загальному рейтингу університетів України, сьогодні – 74!

⭐🥳 Серед педагогічних закладів вищої освіти України у 2023 році наш університет посідав 4 місце, сьогодні – ми у лідерах рейтингу та очолюємо 3 МІСЦЕ!

‼️🇺🇦А серед педагогічних ЗВО півдня України ЗАЛИШАЄМОСЬ ПЕРШИМИ – КРАЩИМИ!

💛💙Тримаємо освітній стрій, працюємо на благо нашої незламної країни! Разом до ПЕРЕМОГИ!