НОВИЙ ДЕНЬ – НОВІ ЗДОБУТКИ! МДПУ ПОКРАЩУЄ СВОЇ ПОЗИЦІЇ У МІЖНАРОДНОМУ РЕЙТИНГУ!

Незалежний міжнародний рейтинг Ukrainian National H-index Ranking у 2023 став дебютантом та оприлюднив перелік найкращих університетів України!

Він направлений на оцінку наукової продуктивності вчених, дослідницьких груп та організацій в різних країнах на основі консолідованого показника індексу Гірша.

Рейтинг враховує сумарний показник індексу Гірша наукових установ України з урахуванням відомостей наукометричних баз даних та платформ Scopus, Web of Science та Google Scholar. На основі цих даних формується індикатор National H-index Ranking та відповідна ранжована позиція в рейтингу.

Зараз у рейтингу представлено понад 400 організацій: університетів, наукових установ, бізнес-ініціатив та інших організацій.

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького за показниками National H-index має 19 показник!

Серед університетів Запорізької області, МДПУ імені Богдана Хмельницького займає 4 місце, а серед педагогічних закладів вищої освіти – МИ ПЕРШІ!

За показниками відомостей наукометричних баз даних та платформ Scopus, Web of Science та Google Scholar, наш університет має показники 18, 13 та 49 відповідно!

Вітаємо науково-педагогічний колектив Альма-матер з новим потужним досягненням!

Ця подія вкотре доводить, що МДПУ імені Богдана Хмельницького це осередок освіти, науки та інноватики!
100 років Незламності на шляху до нових Перемог!