Стартап-тусовки, інвестиції та користувачі з різних куточків світу. Ви все ще думаєте, що це “десь там”? А як ви відноситесь до фрази: “ініціатива карається”?
 
В наш час пабліки соцмереж все частіше наповнюються статтями про супер технологічні стартапи, молодих підприємців та їх надприбутки. Це не дивно, все ніби цьому і сприяє: студентські активні роки, нескінченна енергія, амбіції та нові можливості, що буквально оточують всюди. І, як відомо, університет – місце можливостей.
 
Ми до вас з цікавим проектом. У вересні цього року завідувач кафедри управління та адміністрування Олександр Павленко разом зі студентом магістратури Максимом Задніпренком (та його командою стартапу Camtouch) подали заявку до конкурсу стартап-проектів IT_EUREKA (https://iteureka.com/). Їх вже можно привітати з проходом до півфіналу, де команди мають можливість працювати з менторами, що діляться своїм досвідом та практичними знаннями.
 
Зараз проходить глядацьке голосування в рамках спецпроекту за найкращий стартап, яке триватиме з 15.11 по 16.12.
 
Результати будуть оприлюднені вже 17.12, а переможець отримає власну статтю на Vector.
Ознайомитись зі стартапом Camtouch та підтримати нашу команду можна за посиланням – https://vctr.media/specials/it-eureka/
 
Наш номер – 12!
 
Підтримайте нас!